Connect with us

Social

Peste 9.000 de posturi disponibile, în prezent, în vânzări, construcţii, call center, IT şi logistică

Partida Romilor

Published

on

Vânzările, construcţiile, call center şi BPO (Business Process Outsourcing), IT şi logistică sunt domeniile în care se caută, în prezent, cele mai multe locuri de muncă în România, arată datele publicate, marţi, de către reprezentanţii unei platforme de recrutare online.

„Numărul candidaţilor activi creşte în fiecare zi, iar ritmul cu care aplică este cu aproximativ 60% mai mare decât în luna anterioară. Pentru companii este ocazia perfectă de a-şi construi baze solide de candidaţi relevanţi şi de a închide procese de recrutare de două ori mai repede decât înainte, inclusiv acum când apelează la video interviuri, în detrimentul întâlnirilor clasice, faţă în faţă”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Potrivit companiei, peste 500 de locuri de muncă sunt postate în fiecare zi, iar cele mai multe poziţii sunt disponibile în vânzări, construcţii, call center şi BPO, IT şi logistică. Astfel, numai în aceste domenii există peste 9.000 de locuri de muncă destinate candidaţilor din toată ţara, indiferent de nivelul de experienţă.

În acelaşi timp, angajatorii din sectorul serviciilor au început să posteze un număr semnificativ pentru munca de acasă, pe acest segment fiind în acest moment disponibile peste 1.000 de posturi.

Conform analizei, de la jumătatea lunii aprilie şi până în prezent sute de companii au postat anunţuri de angajare, readucând piaţa recrutărilor la un nivel apropiat de începutul lunii martie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015