Connect with us

La zi

Preşedintele Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, hotărât să iasă la vot

Mai multe detalii aflaţi din mesajul transmis pe pagina sa de Facebook

Partida Romilor

Published

on

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Nicolae Păun, preşedintele Partidei Romilor „Pro-Europa”, face o analiză a dezbaterilor electorale ale celor doi candidaţi la alegerile prezidenţiale de duminică şi îşi exprimă hotărîrea de a ieşi la vot pe 24 noiembrie.

Iată în continuare mesajul integral al preşedintelui APRPE, Nicolae Păun postat pe Facebook:

„Trebuie să recunosc faptul că în primul tur al alegerilor prezidențiale nu m-am prezentat la vot motivul fiind următorul :


Funcția de Președinte al României totuși nu poate fi comparată cu funcția de primar al comunei Văscăuții din Deal. După 30 de ani de democrație ar trebui să înțelegem că pentru a candida la această înaltă funcție din stat trebuie să îndeplinești unele condiții.


Din păcate în cursa de la Cotroceni s-au înscris “ niște personaje „ care prin simpla lor prezență nu au făcut altceva decât să minimalizeze această competiție.


Sincer să fiu nu eram hotărât până astăzi dacă voi merge să-mi exercit dreptul de vot în turul doi al alegerilor prezidențiale.


Prestația doamnei Viorica Dăncilă din seara zilei de joi, 21.11.2019 m-a făcut să ma hotărâsc.


La întrebarea unui reporter de la PROTV cu referire la comunitățile de romi, doamna Viorica Dăncilă a încercat să răspundă în stilul caracteristic spunând că a făcut multe lucruri pentru romii din România.
– Ce ați făcut concret doamna Dăncilă, fostă Prim-ministru, pentru comunitățile de romi?
– Ce a făcut PSD-ul pentru comunitățile de romi din anul 2016 și până la finele anului 2019?
– Ați avut cumva în programul de guvernare al PSD-ului vreo măsură pentru sprijinul comunităților de romi și noi nu o cunoaștem?


Doamna Viorica Dăncilă, PSD-ul a considerat de cuviință că a rezolvat problematica romă în perioada 2016-2019 luând următoarele măsuri :

1. Consilier de Stat pentru problemele romilor la Cabinetul Prim-ministrului – Dana Varga ;

2. Consilier de taină și sfătuitor al PSD-ului, Secretar de Stat la Ministerul de Cultură, orchestratorul și aranjatorul Mădălin Voicu ;

3. Purtător de cuvânt al PSd-ului în relația cu reprezentații romilor – Florin Manole .

Acestea sunt cele 3 măsuri pe care PSD-ul și inclusiv dumneavoastra doamna Viorica Dăncilă le-ați întreprins față de comunitatea de romi din România.

După cum spuneam până astăzi nu eram hotărât să merg la vot în turul doi al alegerilor prezidențiale, dar duminică voi fi prezent și voi vota Klaus Iohannis !”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015