Connect with us

Politic

Presedintele Romaniei, Traian Basescu incurajeaza un concurs de natalitate intre romi si romani

Published

on

Deputatul Madalin Voicu a comentat declaratia facuta de Traian Basescu despre natalitatea din Romania si de faptul ca romii fac mai multi copii decat romanii.
„Legat de ceea ce a spus Traian Basescu, eu cred ca este un plagiat. Eu din 1996, anunt periodic ca daca nu va exista un program in ceea ce priveste demografia, in curand Romania ar putea sa fie scrisa cu doi „R”, asta nefiind o amenintare ci mai degraba un semnal. Pe mine persoanal nu m-ar deranja si cred ca ne-ar onora, indiferent de ce am fi, maghiari, romi, evrei”, a declarat politicianul.
Presedintele Traian Basescu a avertizat ca populatia Romaniei ar putea ajunge la 15 milioane de locuitori in 2030, in actualul ritm de scadere demografica. De asemenea, presedintele a remarcat ca minoritatea roma este extrem de productiva, declarand ca natalitatea „pana la urma este un act patriotic”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015