Connect with us

Eveniment

Repartizarea candidaţilor romi s-a realizeazat în perioada 6-7 iulie 2017, de către Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti, la Liceul Teoretic Bilingv „Miguel de Cervantes” din Bucureşti.

Avatar

Published

on

Repartizarea candidaţilor romi s-a realizeazat în perioada 6-7 iulie 2017, de către Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti, la Liceul Teoretic Bilingv „Miguel de Cervantes” din Bucureşti. Repartizarea s-a facut în şedinţa publică, în ordinea descrescătoare a mediilor, conform opţiunilor exprimate. În situaţia în care locurile speciale pentru romi nu au fost ocupate, ele vor fi folosite pentru rezolvarea cazurilor speciale. Orice cerere depusă după această dată nu mai este luată în considerare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015