Connect with us

La zi

Retrospectiva anului 2016 – CS SCORPION BUCUREŞTI

Avatar

Published

on

 

În acest an, Clubul Sportiv Scorpion Bucureşti a reuşit să câştige 74 de medalii de aur, 55 de argint şi  55 de bronz la competiţiile naţionale din calendarul competiţional al Federaţiei Române de Karate. (Campionate Naţionale de stil şi interstiluri, Cupe ale României şi alte competiţii interne).

Clubul nostru a participat cu lotul naţional al României şi la un Campionat European, unde a obţinut un titlu de campion european, patru medalii de argint şi două medalii de bronz. În această vară, am reuşit cu ajutorul Partidei Romilor ” Pro Europa”, să ne pregătim intr-un cantonament centralizat, lucru care ne-a ajutat foarte mult în realizarea acestor performanţe. Clubul  CS Scorpion Bucureşti numără un efectiv de 30 de sportivi, cu vârste cuprinse între 7 şi 21 ani. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, le urez tuturor celor care au fost alături de noi şi tuturor cititorilor, un sincer” La Mulţi Ani”, multă sănătate şi fericire!

Prof. Cătălin Dumitru, Antrenor CS SCORPION Bucureşti

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015