Connect with us

Evenimente Actiuni

Reuniune de lucru organizată de Partida Romilor “Pro-Europa” şi ONG-urile reprezentative ale comunităţilor de romi

Partida Romilor

Published

on

Pe data de 29 noiembrie 2019 cele mai reprezentative ONG-uri ale romilor s-au alăturat Partidei Romilor “Pro -Europa” în cadrul unei dezbateri privind viitorul comunităţii.

Vineri, pe 29 noiembrie, la Hotel Ibis din Bucuresti a avut loc reuniunea liderilor celor mai reprezentative ONG-uri ale romilor din Romania.

Întâlnirea a fost organizată de Partida Romilor “Pro- Europa” şi s-a dovedit a fi un succes. Toţi liderii au fost de acord cu semnarea unui document – angajament prin care părțile semnatare își asumă responsabilitatea de a-şi canaliza toate eforturile în următoarele luni, eforturi care să ducă la unitate, sprijinirea efectivă a comunităților de romi și transmiterea unui mesaj comun către autorității.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    Cristian Eparu

    5 decembrie 2019 at 04:09

    Bravo OTPRPE !
    Din jud. Mureş cine a participat ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator