Connect with us

Monden

RONA HARTNER: „Mergi la o emisiune si te jigneste o tipa cu imagini abjecte”

Published

on

Actrita Rona Hartner nu poate trece peste ceea ce s-a intamplat in urma cu cateva zile in emisiunea „Acces direct”, cand a plecat din platou, dupa ce a fost nevoita sa-l revada pe Vadim Tudor jignind-o acum 14 ani.

„Nu stiu exact a cui a fost ideea pentru ca sunt chestii care-mi scapa. Nu pot sa fac o ancheta sa aflu a cui a fost ideea, dar ceea ce pot sa zic e ca am aflat ca ea nu a vazut materialul respectiv. Cred ca la cat de bine este platita, putea sa vada materialul care a fost montat. Eu am venit gratis la emisiune si am avut timp sa-mi repet o melodie de patru minute, pe care nu am mai putut sa o cant, iar ea nu a avut timp sa vada un material de aproximativ trei minute, cu invective. Din acest punct de vedere este vorba de neprofesionalism, nu neaparat vorba de vina sau chestii de-astea. Dupa parerea mea, nu a fost deloc profesionist ce s-a intamplat. Noi luptam pentru o imagine frumoasa la emisiunea „Te cunosc de undeva”, nu avem target scandalul; aici nu este vorba deloc despre scandal”, a spus Rona.

Intrebata daca se asteapta ca Simona Gherghe sa-i ceara scuze, aceasta a spus: „Mi-as dori! Am transmis ca dupa ce-si va cere scuze public o voi intalni. Dar nu stiu daca o va face. In cazul Ioanei Tufaru a incercat a doua zi sa-si ceara scuze, sa remedieze oarecum situatia… Sper sa faca acest lucru si in cazul meu. O rectificare, atat imi doresc, sa spuna ca toate afirmatiile la care a fost expusa Rona Hartner in acea emisiune nu sunt valabile. Au fost dezinformari care nu au nici o legatura cu realitatea, asta ar trebui lumea sa inteleaga. Oricum, cel mai mare prejudiciu il face emisiunii „Te cunosc de undeva”. Noi lucram si ne batem aici pentru o cu totul alta imagine”, a spus aceasta. Simona Gherghe si Rona Hartner se afla acum in relatii mult mai calde, impacandu-se dupa episodul de marti seara din timpul emisiunii. Atunci, actrita a parasit platoul, in direct, suparata ca a fost transmisa inregistrarea emisiunii „Marius Tuca Show” din 1999, in care s-a certat cu Corneliu Vadim Tudor si in care a fost acuzata ca ar fi avut relatii intime cu fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu.
Daca in urma cu doua zile actrita era foc si para de suparata, catalogand-o pe Simona drept „neprofesionista”, acum relatia lor a revenit in limite normale.

Totul a pornit de la faptul ca, in timpul emisiunii „Acces Direct” in care era invitata sa vorbeasca despre cariera, familie si despre participarea la „Te cunosc de undeva”, a fost difuzata o inregistrare din timpul emisiunii „Marius Tuca Show” din 1999.

Mai exact, momentele in care era acuzata de Corneliu Vadim Tudor ca ar fi avut o relatie amoroasa cu fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu.

La montaj s-au exclus insa replicile de aparare ale actritei, lasand publicul sa auda doar acuzele politicianului. Acest fapt a suparat-o pe Rona Hartner care a decis sa se ridice de pe scaun si sa plece din emisiune.
La scurt timp, ea a explicat pe Facebook de ce a recurs la acest gest: „Motivul ala adevaratul (n.r. pentru care a plecat din emisiune) este ca in acel extras de emisiune eu am avut replici! Care au fost taiate! Montajul pe care l-a prezentat ea era trunchiat! Ce voia, sa stau sa ascult inca o data cum ma injura? Nu se mai poate! Daca este atat de tare, sa tina singura emisiunea. Barfe vor exista intotdeauna. Distractie placuta, eu am alta treaba!”.

A doua zi, actrita a refulat din nou, declarand: „Nu stiu exact a cui a fost ideea, sunt lucruri care imi scapa. Eu am aflat ca ea (n.r. Simona Gherghe) nu a vazut materialul inainte sa fie difuzat. La cat de bine e platita, ar fi putut sa vada materialul.

Din acest punct de vedere, e vorba de neprofesionalism”, pentru ca apoi sa continue pe facebook: „Mergi la o emisiune si te jigneste o tipa cu imagini abjecte! Plangi vreo doua ore. Apoi, citesti tot mai multe mesaje si moralul este din nou OK”.
In incercarea de a rezolva situatia, Simona Gherghe i-a trimis Ronei Hartner un mesaj in care i-a explicat ca montajul difuzat marti seara nu a fost premeditat, nu a avut intentia de a o pune intr-o lumina nefavorabila.

Mai mult, in editia de aseara a fost difuzat intreg dialogul dintre Rona si Vadim din timpul emisiunii lui Marius Tuca, inclusiv replicile taiate anterior la montaj.

Incercarile Simonei si ale echipei de productie Acces Direct de a o impaca pe actrita, au sensibilizat-o, se pare, pe Rona, care a decis sa ingroape securea razboiului.
Iulian Dragoicea

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015