Connect with us

Monden

Scenariu marca Steven Spielberg: Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor de la Sibiu s-a ales presedinte al Uniunii Internationale a Romilor

Published

on

Florin Cioaba s-a ales presedinte al International Romani Union, in cadrul primului congres al organizatiei gazduit in Romania. Ca sa prinda credibilitate, Cioaba si-a gasit si un contracandidat in aceasta ”cursa” pentru presedentia organizatiei, pe polonezul Roman Chojnaki. Florin Cioaba l-a ”spulberat” pur si simplu pe contracandidatul sau obtinand 20 de voturi din cele 26.
”Va multumesc tuturor, atat celor care m-au votat cat si celorlalti. Promit sa fac tot ce pot pentru natiunea noastra, voi lupta impotriva discriminarii si rasismului” a spus acelasi Cioaba in fata celor prezenti.
Cioaba va conduce International Romani Union timp de patru ani.

Bairam la Palat

Dupa ce a trecut cu ”multe emotii ” de alegeri, ”regele” a dat bairam. Dupa doua zile de congres in care ”regele” a decis ca rromii sa aiba un pasaport special, Cioaba, supusii si oaspetii sai de peste hotare au pus-o de o petrecere. Au umplut mesele cu purcelusi de lapte si curcani si au dat drumul la muzica.
” Asa facem noi, cu multa carne, ca sa fie masa bogata! Chiar daca nu se mananca, dar sa fie acolo pe masa. Sa fie placut ochiului.
Tot la aceasta mascarada numita congres, ”Regele Presedinte” a hotarat sa aiba legitimatii speciale. Pentru o monitorizare mai atenta a lor, cu identitatea, tara de provenienta si tot ce mai e nevoie. Fiecare fapta ”necurata”, acolo o sa fie inscrisa. Cioaba a si facut un pret modic de 10 euro pentru fiecare legitimatie eliberata de insusi ”Regele Presedinte”.
Susma George

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015