Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 01.10.2016

Avatar

Published

on

,,La un ceai cu rom” vă ținem la curent cu pulsul comunităților de romi din județul Ialomița. Care sunt realizările dar și punctele vulnerabile ale comunității de aici, aflăm de la Leonina Mandache-președintele PRPE, filiala Ialomița și Vergilius Enache-secretar PRPE, filiala Ialomița.
La rubrica ,,R(omul) de zece”, vă facem cunoștință cu Lavinia Lupu, o tânără în vârstă de 20 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice a Universității din Iași. Pe lângă frumusețea și prospețimea vârstei, Lavinia este o activistă convinsă. Mai mult, aceasta este voluntară în cadrul Asociației Partida Romilor Pro-Europa, acolo unde participă la organizarea evenimentelor culturale și caritabile.
Rubrica ,,Info Rom” vine cu știri de actualitate. Sâmbătă aruncăm o privire la Sărbătoarea Romilor Ialomițenii și vedem cum s-au distrat aceștia, vorbim despre Ziua Limbilor Europene și îi aflăm istoricul.
Nu pierdeți nici rubrica ,,Din arhiva emisiunii” dar și muzică de calitate. Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015