Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 03.03.2018

Published

on

Luna martie este luna femeii. Așadar, invitate la rubrica ”La un ceai cu rom” sunt două doamne care ne vor vorbi despre puterea femeii în general, despre crezurile care le ghidează viața dar și despre munca depusă pentru binele romilor. Colega noastră, Zita Moldovan, va discuta cu Viorica Gotu-președintă Partida Romilor, filiala Galați și cu Elena Motaș-președintă Partida Romilor, filiala Iași.
La R(omul) de zece vă prezentăm un reportaj ”aromat” și asta pentru că Chef Rafael ne invită să gătim țigănește. Ne vorbește despre realizările sale, despre cariera în domeniul gastronomiei și ne prepară o rețetă secretă, numai de el știută!
Cele mai importante evenimente se văd la ”Info Rom”. Ce au în comun actrița de etnie romă Alina Șerban, trupa Mahala Rai Banda și o serie de oficialități reunite la Muzeul Național de Istorie din capitală, aflați din știrile noastre.
”Și eu m-am născut în România” vă dă întâlnire sâmbătă, la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015