Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 04.02.2017

Avatar

Published

on

Cu rromii – despre tradiții și modernitate
În ediția de sâmbătă ” La un ceai cu rom” vă așteaptă o discuție inedită în limba rromani! Invitații noștri sunt: Mircea și Sonia Crăciun, un cuplu care prin poveștile lor de viață îmbină cu succes valorile tradiționale cu cele moderne.
La rubrica dumneavoastră preferată R(omul) de zece, vă prezentăm o tânără cu aspirații artistice. Iuliana Grancea, în vârstă de 16 ani, elevă la Colegiul Național Octavian Goga din Sibiu pictează și desenează de mică.
Cele mai importante evenimente din lumea rromilor își găsesc locul în rubrica ”Info Rom”. La București, Alianța Internațională pentru Memoria Holocaustului (IHRA) a cinstit memoria victimelor în cadrul unui eveniment dedicat celor 72 de ani de la Holocaust. Apoi, vedeți imagini de la ziua Indiei, acolo unde figuri politice importante și-au făcut apariția și au sărbătorit într-un cadru festiv, patria mamă a poporului rrom.
Emisiunea ”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015