Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 05.08.2017

Avatar

Published

on

Muzică live și taifas cât cuprinde cu instrumentiști de valoare!

Sâmbăta aceasta, acordeonistul Viorel Fundament vine la rubrica „La un ceai cu rom” și nu vine singur! Îi vedem frumoasa familie, ascultăm povești amuzante și muzică live! Mai mult, ne va povesti despre relația de suflet pe care a avut-o cu regina muzicii lăutărești, inegalabila Romica Puceanu.
Mai târziu în emisiune vă prezentăm o parte dintre cele mai îndrăgite reportaje pe care ați dorit să le revedeți. Vă mulțumim pentru fidelitatea cu care ne urmăriți ediție de ediție dar și pentru că ne-ați scris pe pagina emisiunii și v-ați exprimat preferințele! Așadar, revedeți un material despre cele mai talentate femei rome care s-au impus in lumea literară. Au fost premiate iar volumele lor au fost traduse la nivel internațional. Puțin mai târziu, difuzăm mini-documentarul despre viața maestrului Ion Albeșteanu, o existență care a fost marcată de o muncă asiduă dar li de premii la nivel internațional. Despre geniul său creator ne va povesti cu multă emoție, fiul acestuia, Valentin Albeșteanu.
”Şi eu m-am născut în România” vă dă întâlnire pe Național TV de la ora 10.30. Nu lipsiți!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015