Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am născut in Romania 08.07.2017

Published

on

Discriminarea în școală, o problemă cu dezvoltare accentuată
Sâmbăta aceasta educația este în vizor! Gazda rubricii, Sorin Sandu alături de Eduard Petrescu-coordonator programe în cadrul UNICEF vor discuta despre fenomenul discriminării în școli. Statisticile prezentate vor fi însoțite și de un film care este inspirat dintr-o poveste reală care sensibilizează opinia publică în privința tipului de segregare la care sunt supuși copiii de etnie romă.
La rubrica ”R(om)ul de zece” vă prezentăm un copil foarte talentat. Ștefan Bibescu, nepotul în vârstă de 12 ani al maestrului Miele Bibescu este pasionat de clarinet. În plus, a studiat și pianul. Ce premii a obținut dar mai ales pe ce scene visează să concerteze, aflați în ediția de sâmbătă.
De la rubrica ”Info Rom” aflăm care sunt țările care discriminează cel mai puternic. Evident, nu lipsesc nici informațiile despre admiterea pe locurile rezervate copiilor romi la licee și facultăți.
”Și eu m-am născut în România” vă dă întâlnire sâmbătă, de la ora 10.30, pe Național TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015