Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 08.10.2016

Avatar

Published

on

Holocaustul romilor nu poate fi negat iar mărturiile supraviețuitorilor pe care le veți vedea în reportajul special, au un puternic impact emoțional.
La rubrica ,,Kestiuni rome” discutăm despre consecințele deportării romilor și vă spunem povestea tristă a deportatului Traian Crăciun, un bătrân care se luptă cu nepăsarea autorităților din România și care se zbate de peste 16 luni să își obțină un drept legal: pensia de ghetto oferită de statul german. Cine îi pune piedici, aflați în ediția de sâmbătă.
La rubrica ,,Un ceai cu rom” invitați în platoul emisiunii sunt Niculina Iosif-președintele PRPE, filiala Tulcea și Daniela Stoica-secretar PRPE, filiala Tulcea. Aflăm de la acestea care sunt evoluțiile și perspectivele pe cele mai importante paliere: dezvoltare comunitară, sănătate sau educație.
Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015