Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am născut în Romania 09.06.2018

Avatar

Published

on

Vă așteptăm la Național Tv, sâmbătă de la ora 10:30, la o nouă ediție a emisiunii “Și eu m-am născut în România“. Ca întotdeauna vă aducem materiale dinamice și muzică lăutărească de calitate.
Săptămâna aceasta vă prezentăm cele mai noi informații legate de admiterea în licee și derularea campaniei “SOS COPIII ROMI”
De asemenea, urmărim cum preotul Nicolae Gangă luptă pentru schimbarea destinului unei familii de romi din județul Ialomița. Dragostea de semeni și credința l-au însoțit în demersul făcut pentru ca patru copii să se bucure de un nou cămin și de avantajele educației.
Înainte însă, „La un ceai cu rom”, îi avem invitați pe îndrăgitul artist Ionică Minune și muzicianul Nicu Țiuleanu. După ce a încântat publicul internațional, celebrul acordeonist, ne fascinează și pe noi cu talentul său. Aflăm ce muzică ascultă unul din cei mai apreciați muzicieni și descoperim cum se îmbină armonios operele clasice cu stilul lăutăresc.9

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015