Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am născut în Romania 10.02.2018

Published

on

Sâmbăta aceasta revenim în forță cu rubrica ”Info Rom” atunci când aflăm dacă va renunța Polonia la controversata lege a Holocaustului. Apoi, aflăm ce au în comun domnitorul Ștefan Răzvan și folcloristul Anton Pann. Informații istorice prețioase vă așteaptă!
Rubrica ”La un ceai cu rom” vă aduce muzică și povești de suflet. Colega noastră, Zita Moldovan stă de vorbă cu Marian Mexicanu și află despre copilăria dificilă pe care a avut-o acesta. Care este rețeta succesului în muzică și în viața personală, ne spune artistul care vine însoțit de Ana-Maria Stoian.
R(omul) de zece al acestei ediții este Simona Toroțcoi. Aceasta a studiat facultatea în țară apoi a continuat cu două mastere în Budapesta și Olanda. În prezent este doctorandă în anul 4 și își scrie o teză despre ”Implementarea Procesului Bolgna în România”. Care sunt valorile rome în care crede Simona și cum vrea să îi ajute pe romi în viitor, aflați în reportajul de sâmbătă.
”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015