Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am născut în Romania 10.03.2018

Avatar

Published

on

Săptămâna aceasta vă oferim o ediție plină de informații interesante. La rubrica ’’InfoRom’’ vă oferim toate detaliile despre cel mai nou proiect care îi vizează pe copiii romi și care este finanțat de Guvernul României în colaborare cu Norvegia, Islanda și Lichtenstein.
În platoul rubricii ’’La un ceai cu rom’’ invitat este Cătălin Manea-președinte executiv al asociației Partida Romilor Pro-Europa și Alexandrina Peter-inspector școlar pe minorități. Cei doi invitați ne vor vorbi despre sistemul educațional rom, vom afla care sunt noutățile pe care le oferă Campania SOS-copiii romi, dar și cum arată calendarul admiterii pe anul 2018-2019.
La R(omul) de zece vă spunem povestea lui Aurel Budișteanu, un lăutar care a moștenit talentul muzical al strămoșilor săi: Ionel Budișteanu și Ion Voicu. Este plecat de 17 ani din țară și s-a stabilit la Bruxelles, acolo unde predă lecții de acordeon belgienilor. Care sunt încercările prin care a trecut în toți acești ani, aflați din reportajul nostru special.
”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015