Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 10.06.2017

Avatar

Published

on

MUZICA LOR, FERICIREA PUBLICULUI

Emy Drăgoi și Miele Bibescu vin sâmbătă în platoul emisiunii pentru a ne cânta melodii veritabile, live! Au călătorit în toată lumea iar prietenia lor este autentică. Ne vor face dimineața de sâmbătă mult mai frumoasă prin poveștile lor haioase. Nu ratați rubrica ”La un ceai cu rom” prezentată de actrița Zita Moldovan.
La rubrica ”Kestiuni rome” vă facem cunoscută o apariție literară inedită. I rromani luludi sau Florea rromă este o carte în ediție bilingvă, română-rromani, tipărită cu sprijinul Asociației Partida Romilor Pro-Europa și semnată de prof.univ.dr. Gheorghe Sarău. Personalitățile pe care le veți regăsi în acest volum reprezintă o parte din moștenirea culturală a romilor.
Știrile cu și despre romi se văd numai la rubrica ”Info Rom”. Sâmbătă aflați calendarul datei de admitere pentru toți cei care se pregătesc să meargă la liceu. Apoi, vedeți cum s-au distrat copiii de la Școala nr 136 din Ferentari, București, pe platoul de filmare al emisiunii ”Și eu m-am născut în România”, cu ocazia săptămânii ”Școala altfel”.
”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă sâmbătă, de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015