Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 11.02.2017

Avatar

Published

on

Sâmbătă, ”La un ceai cu rom” ne distram de minune cu băieții de la Zuralia Orchestra! Alături de Zita Moldovan, membrii trupei vor povesti cum au cântat la petreceri private în Dubai, cum au colaborat cu faimosul muzician Goran Bregovic dar și cum au fost invitați de regizori străini să realizeze coloana sonoră a unor filme artistice.
La ”Kestiuni rome” vă prezentăm viața și cariera reginei cântecului lăutăresc-Romica Puceanu. Prieteni de-o viață și instrumentiști care au cunoscut-o, ne dezvăluie aspecte mai puțin știute din viața artistei.
”Info Rom” aduce ca de fiecare dată cele mai importante știri cu și despre romi. Vedem imagini șocante despre evacuarea a zeci de familii din casele de pe Strada Sfinților, nr 13, din București. Ce se va alege de soarta acestor oameni și unde intenționează autoritățile să îi mute, aflați în ediția de sâmbătă. Tot aici, discutăm pe larg despre discriminare și violență verbală cu Ilie Dincă-secretar de stat și membru în Colegiul Director CNCD. Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze toți cei care se confruntă cu acte de rasism, aflați la rubrica ”Info Rom”.
Emisiunea ”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015