Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 11.03.2017

Avatar

Published

on

Viitorul romilor în viziunea lui Daniel Vasile

În ediția de sâmbăta aceasta invitatul de la rubrica ”La un ceai cu rom” este deputatul pentru minoritatea romă Daniel Vasile. Alături de moderatorul dezbaterii, Nicoleta Ceaușu, deputatul Daniel Vasile va discuta despre strategiile și proiectele pe care le-a preluat de la predecesorul său, deputatul Nicolae Păun dar și despre inițiative proprii pe care dorește să le implementeze.
La rubrica R(omul) de zece vă prezentăm un proiect de amploare pe care îl va derula părintele Daniel Gangă. Este vorba despre prima biserica din lume dedicată romilor. Preotul se străduiește să construiască lăcașul de cult în zona Ferentari a capitalei, însă pentru a reuși în acest demers trebuie să strângă mai întâi banii pentru teren. Ce eforturi și sacrificii implică această inițiativă curajoasă, aflați în ediția de sâmbătă.
”Info rom” vine ca de fiecare dată cu cele mai importante evenimente care au în centru etnia romă. O petiție care a făcut înconjurul internetului își propune să facă dreptate în cazul ultimilor supraviețuitori ai deportărilor și să îi ajute să își obțină drepturile care li se cuvin. Apoi vă arătăm imagini de la parteneriatul semnat între UNICEF în România și Guvernul României care are ca scop oprirea violenței împotriva copiilor până în anul 2030.
Muzica pe care o îndrăgiți atât de mult va fi și ea prezentă în emisiune! Nu schimbați canalul, emisiunea ”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015