Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 12.11.2016

Avatar

Published

on

Ediția de sâmbăta aceasta vă oferă la rubrica ,,La un ceai cu rom” o discuție despre sistemul de sănătate în comunitatea romă. Invitații lui Sorin Sandu sunt: Daniel Rădulescu-membru fondator al organizației Sastipen și Robert Popescu- medic rezident, beneficiar al programului de burse Roma Health Scholarship Program. O discuție mai mult decât utilă despre elaborarea și implementarea de programe adresate comunităților de romi, pentru o evoluție reală în sectorul sănătății.
Rubrica ,,Kestiunii rome” vă face cunoscut documentarul intitulat: ,,Sunt doctor rom”, realizat de jurnalista Anelise Sălan. Filmul promovează tinerii medici romi de excepție, parte a programului de burse Roma Health Scholarship Program. Cât de mult au muncit acești medici rezidenți pentru a-și depăși condiția dar și cum au învins prejudecățile din societate, aflați în ediția de sâmbătă.
La rubrica ,,Info Rom” aflăm, printre altele, despre documentarul ,,Ultimul Căldărar” în regia lui Cosmin Bumbuț și a Elenei Stancu.
Nu pierdeți nici rubrica,,Din arhiva emisiunii” sau muzica de calitate cu formația lui Georgian Stanciu, Orlando și Sile Dorel sau Rela și Andreiță Miron. Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015