Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 17.03.2018

Avatar

Published

on

Sâmbăta aceasta la rubrica’’InfoRom’’ avem imagini de la evenimentul ’’Mame pentru Mame’’, o întâlnire dedicată tuturor mamelor dedicate și implicate în educația copiilor lor, organizată de către asociația Diversitatea, la Brașov. Emisiunea noastră s-a alăturat acestui demers nobil.
La rubrica ’’La un ceai cu rom’’ invitați în platou sunt: Dănuț Dumitru-director advocay în cadrul Roma Education Fund care vine împreună cu viitori medici romi de elită. Aceștia ne vor vorbi despre bursele pe care le oferă REF tinerilor talentați pentru a-i motiva să rămână în țară.
La ’’Kestiuni rome’’ discutăm despre masacrul romilor de la Babi Yar din Kiev, Ucraina. Evrei, romi, sinti, cei care se opuneau regimului sau bolnavii mintal au fost omorâți cu sânge rece între 1941-1943, în valea cu șapte râpe de la Babi Yar. De ce au ascuns sovieticii acestă pagină de istorie neagră, aflați în reportaj.
”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă sâmbătă, de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015