Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 17.09.2016

Avatar

Published

on

COMUNITATEA ROMILOR DIN BRĂILA, STRATEGII ȘI BILANȚ

Continuăm seria edițiilor care au ca obiectiv cunoașterea și înțelegerea comunităților de romi din România. De această dată urmăriți o dezbatere despre necesitățile și proiectele comunității de romi din județul Brăila. Invitații lui Sorin Sandu în cadrul rubricii La un ceai cu rom sunt Gina Anton-președinte PRPE, jud. Brăila, Daniel Caraivan-vicepreședinte PRPE Brăila, George Isofache-secretar PRPE Brăila.
La rubrica R(omul) de zece veți vedea o tânără frumoasă și ambițioasă din județul Iași care a ales să se educe în pofida faptului că părinții și fratele său au plecat să muncească în Danemarca. Cât de grea este viața pentru Diana Budulică și de unde găsește aceasta resurse pentru a merge pe drumul corect, aflați în reportajul din această sâmbătă.
La ,,Info rom” veți afla noutăți de la deschiderea anului școlar de anul acesta iar apoi veți vedea cum au reușit Eugen Raportoru și Paul Hitter, doi artiști de succes, să organizeze o expoziție de pictură manifest care apără drepturile romilor plecați la muncă în Marea Britanie.
Nu pierdeți și alte rubrici plăcute și nu în ultimul rând muzică de calitate, Miele Bibescu, Orchestra Zuralia și Costel de la Bolintin. Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015