Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Și eu m-am născut în România 18.03.2017

Avatar

Published

on

Mediatorul școlar, salvatorul copiilor defavorizați
Sâmbăta aceasta acordăm o atenție deosebită mediatorului școlar. Aflăm statistici, dezbatem cu privire la rata abandonului școlar și aflăm noutăți legate de meseria de mediator școlar de la invitații din platou: prof. doctor Elena Radu și Sorin Dumitru, mediator școlar.
La rubrica ”R(om)ul de zece” vă prezentăm un fost campion la box. Vasile Gârgavu din Călărași, are 57 de ani și ne va duce departe cu poveștile sale, pe când câștiga medalie după medalie. A fost triplu campion național la box și întreaga viață și-a dedicat-o sportului. Îi aflați întreaga poveste în ediția de sâmbătă.
La rubrica ”Info Rom” veți vedea imagini de la parteneriatul semnat între Unicef în România și Federația Română de Fotbal. Acordul de colaborare este menit să să îi protejeze pe copii de orice formă de abuz. Un alt eveniment care a marcat săptămâna a fost evenimentul intitulat ”Pactul pentru demnitatea femeii rome”, susținut de Forumul Femeilor Rome în România. Ce au învățat femeile prezente la eveniment, aflați numai la ”Info Rom”.
Muzica pe care o îndrăgiți atât de mult va fi și ea prezentă în emisiune! Nu schimbați canalul, emisiunea ”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015