Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 18.11.2017

Avatar

Published

on

Ce fac mai nou tinerii romi? Ei bine, învață despre leadership în activitatea de viitor activist rom. Vom afla informații interesante de la cei cinci studenți și absolvenți romi prezenți în platoul rubricii ”La un ceai cu rom”.
La ”Kestiuni rome” urmăriți o serie de mărturii emoționante oferite chiar de camarazii, apropiații, studenții străini și nu doar, în cadrul unei reuniuni dedicate lui Nicolae Gheorghe. Întâlnirea se organizează anual, încă din 2013, anul în care Nicolae Gheorghe a decedat.
La ”Info Rom” vedem ce măsuri a luat deputatul romilor, Daniel Vasile,în privința romilor care nu au acte de proprietate dar și cum se vor soluționa cazurile famiilor evacuate recent din Alba-Iulia și alte orașe ale țării. Aceasta și alte evenimente, în ediția de sâmbătă.
”Şi eu m-am născut în România” vă dă întâlnire pe Naţional TV de la ora 10.30. Nu lipsiţi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015