Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 21.04.2018

Avatar

Published

on

Sâmbăta aceasta la rubrica ‘’La un ceai cu rom’’îi avem ca invitați pe copiii și nepotul lui Mituș Răducanu. Artistul și cei trei tineri ne vor povesti cum a luat naștere pasiunea pentru muzică mai ales că au obținut deja o serie de premii la Olimpiade Naționale de Muzică. În plus, ne vor face dovada talentului lor muzical!
La ‘’Info Rom’’ vă arătăm imagini de la evenimentul organizat la Cernavodă cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor. Apoi ne amintim că în fiecare an la data de 20 aprilie este celebrată Ziua Nesegregării și Nediscriminării în Învățământ, atunci când este interzisă segregarea copiilor în învățământ.
La ‘’Kestiuni rome’’ vorbim despre Ziua Actorului Rom, celebrată anual pe 16 aprilie, zi care se intersectează cu data de naștere a actorului de etnie romă: Charlie Chaplin. În amintirea artistului, vă invităm să urmăriți un material despre viața, cariera și crezurile acestuia.
”Și eu m-am născut în România”, vă dă întâlnire sâmbătă, la 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015