Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am născut in Romania 22.04.2017

Avatar

Published

on

Căsătoriile timpurii, în analiză la Bruxelles

Bruxelles, inima Europei la nivel decizional, a fost locul de întâlnire pentru reprezentantele proiectului Mărită-te când ești pregătită. Recent, voci feminine rome ale ONG-urilor din Italia, Romania, Bulgaria, Croația și Austria au dus mai departe obiectivul lor de a face vizibile consecințele dramatice ale căsătoriilor timpurii. Echipa emisiunii noastre a filmat în cele două zile de conferință și vă oferă imagini în premieră de la eveniment în cadrul rubricii ”Info Rom”.

R(omul) de zece al acestei ediții este Ștefan Comănescu, un tânăr în vârstă de 15 ani, vicecampion european la karate. Echipa emisiunii noastre i-a urmărit evoluția în timp iar în ediția de sâmbătă veți putea vedea care sunt medaliile pe care le-a acumulat între timp.

La rubrica ”Un ceai cu rom” invitatul moderatoarei Nicoleta Ceaușu este noul președinte al Agenției Naționale pentru Romi, domnul Daniel Rădulescu. Urmăriți o discuție despre strategii și programe de viitor în beneficiul romilor.

Nu schimbați canalul, emisiunea ”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă sâmbătă de la ora 10.30 pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015