Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 22.07.2017

Avatar

Published

on

ÎNSCRIERILE PE LOCURILE REZERVATE ROMILOR, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

Dragi aspiranți pe locurile pentru romi, facultățile vă așteaptă! Discutăm despre procedură, documentație, numărul de locuri libere dar și despre importanța asumării etniei cu invitații prezenți în platou, la rubrica” La un ceai cu rom”: Cătălin Manea-președinte executiv al Asociației Partida Romilor Pro-Europa și prof. univ. dr.Gheorghe Sarău – consilier pentru limba rromani și rromi, Ministerul Educației Naționale.
La rubrica ”Kestiuni rome” vă prezentăm un interviu despre viața romilor și sinti din Olanda. Pe Galid, un activist de origine sinti, l-am întâlnit în Praga, acolo unde ne-a vorbit despre viața de nomad pe care o duce în Amsterdam dar și despre modul în care vede el procesul incluziunii romilor în Europa.
Rubrica ”Info Rom” vă aduce în atenție evenimentul de impact al acestei săptămâni: manifestul pentru prevenirea și combaterea rasismului anti-rrom din educație. Peste cincizeci de persoane s-au strâns în fața Ministerului Educației din capitală. Ce au cerut activiștii și organizațiile rome prezente la fața locului, vedeți pe larg în ediția de sâmbătă.
”Şi eu m-am născut în România” vă dă întâlnire pe Național TV de la ora 10.30. Nu lipsiți!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015