Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Și eu m-am născut în România 23.06.2018

Avatar

Published

on

În ediția de sâmbătă a emisiunii “Și eu m-am născut în România” descoperim talentul la superlativ. În platoul emisiunii vin Frații Stanciu, o familie de instrumentiști care ne vor dezvălui impresionante povești de suflet din viața muzicienilor romi dar și ce frumoase și indestructibile prietenii leagă notele între artiști. Ce țări au străbătut și în compania căror vedete au avut bucuria să cânte Georgian, Pepicu și Bebe Stanciu, cui datorează aceștia cariera muzicală dar și ce surprize pregătesc fanilor, puteți descoperi urmărind rubrica “La un ceai cu rom”.
„Info rom” cuprinde și în această ediție informații importante, reflectând evenimentele de peste săptămână. Încă o serie de elevi romi și-au obținut recomandarea și au intrat în cursa pentru admiterea la liceu. De asemenea, avem pregătite informații calde privind ședința publică de repartizare și locurile speciale pentru romi în licee și școli profesionale. Nu în ultimul rând vă invităm să aflați cu ce vedetă a fotbalului românesc și internațional s-au întâlnit micii fotbaliști de la ACS Victoria 2010 și ce demersuri se fac pentru sprijinirea noii generații de sportivi.
La KESTIUNI ROME vedem imagini inedite și aflăm cum s-au pregătit și ce prestație au avut micii participanții la Festivalul „Steluțele romilor din Muscel”, aflat acum la de la cea de-a IX-a ediție.
Tot aici vom pătrunde în atmosfera efervescentă a celui mai amplu eveniment interetnic de la Malul Dunării. Echipa emisiunii noastre vă invită să descoperiți cât de spectaculoase și pline de vervă sunt apreciatele cânturi și jocuri tradiționale rome și de ce succes s-a bucurat evoluția tinerilor artiști romi pe scena Festivalului Interetnic “Serbările Deltei” desfășurat la Sulina.
Melodii alese și interpreți îndrăgiți vă așteaptă și în această ediție. Rămâneți pe National TV! Emisiunea “Și eu m-am născut în România” vă așteaptă sâmbătă, de la ora 10.30.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015