Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Și eu m-am născut în România 24.03.2018

Avatar

Published

on

Ceaiul cu rom de sâmbătă îi are ca invitați pe membrii tarafului Alex de la Voluntari. Băieții își aduc instrumentele și ne cântă în platou. Multă voie bună, cântec și glume! Dacă afară este ger, noi vă oferim toate motivele să nu plecați din fața micilor ecrane!
R(omul) de zece al acestei ediții este Alexandru Ciuta, elev în clasa a VIII-a la Școala Profesională Franceză ”Aurel Vijoli” din Făgăraș. Este pasionat de grafică și desen dar are și o poveste de viață emoționantă pe care merită să o urmăriți.
La ‘’Info Rom’’ avem imagini de la cel mai nou parteneriat semnat între Asociația Partida Romilor Pro-Europa și Inspectoratul Școlar al Municipiului București care vizează admiterea elevilor și studenților pe locurile alocate romilor în anul universitar 2018-2019.
Un material dedicat Zilei Internaționale pentru Eliminarea Discriminării Rasiale, pe care o celebrăm anual la data de 21 martie, îl puteți urmări la rubrica’’ Kestiuni rome’’. Statisticile cu privire la cazurile de discriminare înregistrate în țara noastră, vor fi prezentate de Ilie Dincă-membru CNCD.
”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă sâmbătă, de la ora 10.30, la postul Național TV !

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015