Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 24.06.2017

Published

on

Cariere de succes, caractere modeste

Sâmbătă, la rubrica ”La un ceai cu rom” vă arătăm latura mai puțin cunoscută a trei artiști-familiști: Neluță Neagu, Mihaela Staicu și Constantin Fulgerică. Dincolo de carierele lor de succes, aceștia și-au păstrat modestia și au o viață de familie împlinită. Aflăm de la ei povești inedite, ascultăm muzică live și ne înseninăm dimineața.
La rubrica ”Romul de zece” faceți cunoștință cu doi frați foarte talentați din Ploiești, Carlo și Flavius Gheorghe. Ei sunt elevi ai Colegiului de Artă ”Carmen Sylva” din Ploiești, cântă la vioară și au obținut deja o serie de premii importante. Unde anume se visează peste ani cei doi artiști, aflați în ediția de sâmbătă.
Rubrica ”Info Rom” vă oferă imagini senzaționale de la Festivalul Culturii Indiene, Namaste India. Apoi urmărim mesajul de final de mandat a reprezentantului UNICEF în România, Sandie Blanchet și vedem ce piesă i-a dedicat artistul Smiley în cadrul Galei UNICEF 2017. Evident, nu lipsesc nici informațiile despre actele necesare ocupării locurilor la licee și facultăți pentru elevii și studenții de etnie romă.
Și eu m-am născut în România vă așteaptă sâmbătă, de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015