Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 24.09.2016

Avatar

Published

on

Care sunt vulnerabilităţile și punctele forte ale comunității de romi din județul Mureș, bineînțeles că veți afla sâmbăta aceasta la rubrica ,,La un ceai cu rom”. Invitatul lui Sorin Sandu este Petru Zelariu-președintele PRPE, filiala Mureș. Urmăriți o discuție despre strategii și proiecte care vizează dezvoltarea comunitară dar și cum arată statisticile în privința numărului de locuri de muncă, în privința abandonului școlar dar și cât de atenți sunt romii la capitolul sănătate.
La rubrica ,,Info rom” vă arătăm un istoric al zilei de 24 septembrie atunci când romii jurnaliști de pretudindeni își sărbătoresc activitatea. Tot aici, aflați ce declarații au făcut săptămâna aceasta, oficialii Ungariei și Franței cu privire la statutul copiilor romi în școli și cât de ferm a reacționat în acest sens Comisia Europeană.
La rubrica ,,Kestiuni rome” vă arătăm un reportaj amplu despre viața și activitatea lăutarului de geniu, Grigoraș Dinicu. Ne vorbesc atât de frumos despre maestrul Grigoraș Dinicu, Petrică Pană-violonist și dirijor dar și Alexandru Dinicu-nepotul lui Grigoraș Dinicu.
Nu pierdeți nici rubrica ,,Din arhiva emisiunii” dar și muzică de calitate.
Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015