Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 25.11.2017

Avatar

Published

on

Cum e învățământul în Anglia? Aflăm sâmbătă, de la Nic Radu, invitatul lui Sorin Sandu. Learning mentor la o companie de renume în Anglia ce activează în domeniul educației, Nic Radu a plecat din Caracal și își asumă cu mândrie identitatea de rom. O discuție pe care nu trebuie să o pierdeți!
Rămânem tot în sfera educației și vă arătăm două comunități de romi din Fetești, care, deși pot părea diferite, ambele pun accent pe educația copiilor. Aflați mai multe sâmbătă!
La ”Kestiuni rome” vă arătăm cum stau romii din Târgu-Jiu la capitolul sănătate. Vorbim despre Obreja, Luncilor și Meteor, trei cartiere cu o populație preponderent romă. Mergem cu asistentele comunitare pe teren și vorbim despre campanii de informare și prevenție. De la cabinetul medical ”Speranța” aflăm că numărul romilor asigurați medical este în continuă creștere!
”Și eu m-am născut în România” este emisiunea care te conectează la realitatea romă, sâmbăta, de la 10.30 pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015