Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am născut în Romania 28.07.2018

Avatar

Published

on

După cum v-am obișnuit sâmbătă, de la 10.30 vă așteptăm la Național TV cu o nouă ediție a emisiunii ”Și eu m-am născut în România”. Săptămâna aceasta comemorăm Holocaustul romilor. Evenimentele negre din cel de al Doilea Război Mondial au schimbat pentru totdeauna cursul istoriei. Atunci, dintr-un capriciu al celor puternici, sute de mii de romi au fost trimiși la moarte. Astăzi ne amintim de suferința lor și îi omagiem.
La un Ceai cu Rom discutăm despre relația spirituală în societatea modernă alături de invitații noștri: pastorul Cornel Șugubeață și președintele Centrului Cultural al Romilor „O Del Amenca”, Florin Nasture.
La Kestiuni Rome aflăm cum s-a desfășurat vizita campionului mondial Horia Tecău la Băcău, unde UNICEF încearcă implementarea a două proiecte unice în România, ambele menite să vină în sprijinul copiilor din mediile defavorizate.
De la finalul emisiunii nu putea lipsi muzică de calitate interpretată cu pasiune și dedicare de artiști unul și unul.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015