Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am născut în Romania 29.04.2017

Avatar

Published

on

Viața deținuților, subiect de scurt-metraj

Sâmbăta aceasta urmăriți în premieră scurt-metrajul integral ”2 lei 60”, în regia Cameliei Popa. Pelicula a fost în atenția presei îndelung, dar nu a fost niciodată difuzată integral. Pelicula a luat naștere în urma unei cercetări sociologice temeinice unde au fost analizați o serie de deținuți și modul în care se desfășoară existența lor după eliberare. Doi deținuți, unul dintre ei fiind majoritar(Paul Ipate)și unul dintre ei fiind minoritar(Valentin Rupiță), se luptă cu prejudecățile societății și cu ispita unei vieți ușoare oferite de vechiul anturaj. Din distribuție mai fac parte actorii Zita Moldovan sau Cristian Priboi.
R(om) ul de zece al acestei ediții este violonistul Mircea Dumitrescu, un prieten vechi al emisiunii noastre. I-am urmărit evoluția încă de la vârsta de 8 ani, v-am arătat talentul lui în repetate rânduri și chiar l-am sprijinit financiar. A avut peste 200 de apariții televizate și a câștigat peste 60 de premii naționale și internaționale unde a obținut numai locul I. Astăzi are 18 ani, este elev la Colegiul Național George Enescu din București și se gândește serios să studieze în străinătate. Dacă se va mai întoarce înapoi în țară, vă va spune chiar el, în ediția de sâmbătă.
”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă de la ora 10.30, pe Național TV!29

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015