Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 29.10.2016

Avatar

Published

on

Radiografia comunităților de romi din țară se apropie de final. Nu puteam omite însă comunitatea din Iași, astfel că în ediția de sâmbătă invitați ,,La un ceai cu rom” sunt: Elena Motaș- președinte PRPE filiala Iași, Corina Mihăilă coordonator Departament Tineret și Activități Culturale, PRPE, Andrei Panțiru, secretar PRPE. Alături de Zita Moldovan, aceștia vor discuta despre progresele comunității de aici dar și despre planurile de viitor.
R(omul) de zece al acestei ediții este Iulia Dumitru o adolescentă cu vise mari și planuri pe măsură. Este la început de drum, abia în clasa a 10-a, la liceul Grigore Moisil din Tulcea dar și-a ales ca profil științele exacte tocmai la gandul că îi va sluji în viitor. Îndrumată de o familie iubitoare, Iulia Dumitru se visează medic cu diplomă. Cât este de hotărâtă să își atingă obiectivul, aflați în ediția de sâmbătă.
Rubrica Info Rom vă invită să descoperiți universul copiilor romi din cartierul Giulești-Sârbi, atunci când vă vom prezenta o revistă de bandă desenată, foarte specială. Tot aici vă aratăm și cum a descurs conferinta cu participare internațională ,,Mărită-te când ești pregătita!”. După zece luni de la inițierea proiectului, participanții din șase țări își vor prezenta activitatea din teren. Cât de mult s-au diminuat mariajele timpurii, aflați la Info rom!
Nu pierdeți nici rubrica ,,Din arhiva emisiunii”! ”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015