Connect with us

Eveniment

Si eu m-am nascut in Romania

Published

on

Fii la curent cu tot ce se intampla in Romania si Europa
Ultimele stiri, interviuri, emisiunea ”Si eu m-am nascut in Romania” accesand site-ul www.partidaromilor.ro

Povesti de succes cu si despre romi, in emisiunea ”Si eu m-am nascut in Romania”, difuzata sambata, ora 15,30 la postul de televiziune Prima TV. Actorii Sorin Sandu si Zita Moldovan prezinta romii dincolo de clisee cu istorie, traditiile, esecurile si succesele lor.
Emisiunea din 16 martie 2013 a fost una cu totul speciala.
Deputatul Nicolae Paun, presedintele Partidei Romilor explica care este factorul de care depinde integrarea romilor din Romania, dar si cum ar trebui abordat, in plan extern, acest subiect.
Actrita Rona Hartner si-a serbat ziua de nastere la restaurantul Sarpele Roz. Imagini inedite de la petrecere dar si ce a declarat frumoasa actrita pentru emisiunea ”Si eu m-am nascut in Romania”, afli numai accesand siteul www.partidaromilor.ro. Tot in cadrul acestei emisiuni ai ocazia sa afli daca CONNECT-R si MATTEO sunt sau nu certati si ce secrete dezvaluie cei doi despre ”marea familie a artistilor”.
Accesand siteul www.partidaromilor.ro ai ocazia sa urmaresti arhiva ziarului ”Asul de Trefla”, a emisiunii ”Si eu m-am nascut in Romania”, vei fi la curent cu toate stirile despre romi atat din tara cat si in strainatate.
Victor N Bogdan

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015