Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 30.06.2018

Avatar

Published

on

În ediția din această săptămână a emisiunii „Și eu m-am născut în România” vă prezentăm noi informații legate de admiterea pe locurile speciale în licee și repartizarea candidaților dar și despre succesul sportivilor romi la Campionatul European de Karate din Italia.

Invitații rubricii “La un ceai cu rom” ne dezvăluie în această ediție detalii inedite despre un eveniment care marchează profund istoria romilor din România.

De altfel în continuare vă prezentăm un reportaj realizat de echipa noastră la Dumbrăveni, unde a avut loc inaugurarea unui important monument al romilor.

La final vă invităm să vă bucurați de muzică bună, interpretată, ca întotdeauna, de artiști de excepție. Nu schimbați canalul! Emisiunea “Și eu m-am născut în România” vă așteaptă sâmbătă, de la ora 10.30.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015