Connect with us

Eveniment

„SI EU M-AM NASCUT IN ROMANIA” – UN NOU SEZON, INTR-UN DECOR NOU

Published

on

ROMII- O ALTA IMAGINE

„Si eu m-am nascut in Romania”, emisiunea in care se vorbeste deschis despre ce inseamna etnia roma si diversitatea acesteia, continua, din toamna, cu un nou format.

Din 7 septembrie, actorii Zita Moldovan si Sorin Sandu, prezentatorii emisiunii, va invita in lumea mereu altfel a romilor. Intr-un decor nou si cu un timp de emisie mai mare, de o ora si 15 minute, telespectatorii vor urmari dezbateri, interviuri si reportaje care aduc sub lumina reflectoarelor romii din Romania.

Noutatea formatului o reprezinta rubricile „La un ceai cu rom” si „O glaso le romenqo”. In platoul emisiunii vor fi invitate persoane publice care vor comenta cele mai importante evenimente care ii au in prim plan pe romi. „O glaso le romenqo” le da cuvintul vorbitorilor nativi de limba romani.

Emisiunea promite sa isi tina publicul conectat la actualitatea roma, prin rubrica „Info Rom”, dar si sa prezinte in continuare traditiile si obiceiurile etniei- „Kestiuni rome”. Informatii inedite despre istoria si cultura romilor aduce rubrica „Stiati ca…”.

Rubrica „Si eu m-am nascut in Romania”, seria interviurilor-portret cu romi de exceptie, care ne fac sa credem ca barierele pot fi depasite, merge si ea mai departe.

Bineinteles, din emisiune nu poate lipsi muzica romilor, o selectie de care se ingrijeste directorul artistic Valentin Rupita.

„Si eu m-am nascut in Romania”, productie a Departamentului Mass Media al Partidei Romilor Pro-Europa, este difuzata la Prima TV sambata, de la ora 15.00!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015