Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 06.01.2018

Published

on

Sărbătorile se încheie dar noi vrem să le mai prelungim puțin! Prin urmare, în ediția de sâmbătă, în zi de Bobotează, emisiunea noastră vă invită la o ediție specială cu multă muzică și voie bună!Vă invităm să vă bine dispuneți cu artiștii de la Gypsy Casual! Vin în platou cu multă energie pozitivă și sunt pregătiți să ofere un spectacol pe cinste cu muzică de senzație! Cum a început anul 2018 pentru aceștia dar și ce planuri de viitor au, aflați la rubrica ”La un ceai cu rom”.
Mai târziu în emisiune, Panseluța Feraru, Nelu Radu, Ionică Minune, Gicu Petrache dar și mulți alții vă dau întâlnire într-o după-amiază perfectă de sărbătoare! Emisiunea ”Și eu m-am născut în România nu uită nici de cei peste 2 milioane de români care poartă numele de Ion , Ioana și derivate ale numelui, lor le urăm La Mulți Ani!” și un an minunat!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015