Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 16.12.2017

Avatar

Published

on

Ediția de sâmbătă Si eu m-am născut în Romania este dedicată popoarelor dezrădăcinate și minorităților din România, în amintirea zilei de 18 decembrie care amintește de istoria minorităților din România dar și de tragediile prin care au trecut aceste popoare. Astfel că la rubrica ”La un ceai cu rom” invităm minoritățile naționale să intre în dialog. În platou vor fi prezenți: Aledin Amet-subsecretar de stat DRI, Uniunea Democrată a Turco- Tătarilor Musulmani din România, Marius Dobrescu de la Uniunea Albanezilor din România și Mihai Traistă, vicepreședinte al Uniunii Ucrainienilor din România.
Mai târziu vă ținem la curent cu partea a II-a reportajului dedicat integrării tinerilor romi pe piața muncii din Europa. Dezbaterea se mută de data aceasta la Comitetului Economic și Social European de la Bruxelles.”Tranziția de la educație la locuri de muncă” a fost o dezbatere realizată la cel mai înalt nivel. Cum văd activiștii romi, europarlamentarii și membrii Comisiei Europene această tranziție dar și ce măsuri concrete propun ei, aflați în ediția de sâmbătă.
Alte subiecte și reportaje marca ”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015