Connect with us

Eveniment

Tanara roma impuscata de iubitul politist a SALVAT trei vieti

Published

on

Tanara din Dambovita impuscata in cap de iubitul ei politist si care a murit luni, a salvat trei vieti, familia acceptand ca fetei sa i se preleveze ficatul si rinichii, a declarat dr. Victor Zota, coordonator national pentru transplant.

In cursul noptii, ficatul si cei doi rinichi au fost transplantati, procedura fiind realizata la Institutul Clinic Fundeni, a precizat medicul.

Prof. Dr. Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie si Transplant Hepatic, a declarat pentru Agerpres ca ficatul a fost transplantat unei femei care era diagnosticata cu boala polichistica si care suferise deja un transplant renal.

Acesta este cel de-al 22 transplant hepatic din acest an.

De la inceputul anului si pana in prezent la cele doua centre de transplant renal din tara au fost efectuate in jur de 60 de transplanturi renale, a precizat dr. Victor Zota.

Un politist de 30 de ani din judetul Dambovita si-a impuscat iubita, apoi s-a sinucis, in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea I.L. Caragiale. Tanara a fost dusa, in stare grava, la Spitalul Judetean Targoviste iar medicii de aici au luat decizia de a o transporta la Spitalul Floreasca din Capitala.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015