Connect with us

Monden

„Te cunosc de undeva”, visul artistei Rona Hartner

Published

on

La cei 40 de ani ai sai, Rona Hartner se simte mai tanara ca niciodata si are numai ganduri bune. Vrea sa se faca blonda, sa-si cumpere o casa, poate doua, sa mearga in vacanta cel putin o data pe an si sa se lanseze mai departe in intampinarea visurilor ei.
”Vreau sa lansez cu maestrul Ovidiu Lipan Tandarica un maxi single cu melodii balcano, dar scrise in franceza, cu texte minunate”.

Rona Hartner, mireasa rosie
Designerul Liza Panait si-a lansatla World Trade Plaza doua colectii impresionanate, intitulate „TARABOSTES” si „NOMAD”. Vedete precum Ivan Patzai¬chin, Felicia Filip, Monica Iagar, Iuliana Tudor si Ozana Barabancea au venit sa vada creatiile Lizei.
Prima colectie a continut elemente din antichitate , iar introducerea in scena a manechinelor a fost facuta printr-un solo de toace, de Ovidiu Lipan Tandarica. Vedeta acestei parti a fost Laurette, vedeta defiland intr-o rochie exotica.
Finalul i-a apartinut Ronei Hartner, artista fiind mireasa celei de-a doua colectii, Nomad, cu influente gipsy. Imbracata intr-o rochie de culoare rosie, vedeta a facut spectacol defiland si cantand trei piese. Aceasta si-a incheiat momentul cu piesa „Ave Maria”.

Susma George

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015