Connect with us

Eveniment

„Trecut, prezent și viitor”. Ceremonie la Palatul Victoria cu ocazia Zilei Dezrobirii Romilor

Avatar

Published

on

La data de 19 februarie 2019, la inițiativa doamnei Premier Viorica Dancilă, va avea loc ceremonia „ Trecut, prezent și viitor”, cu prilejul celebrării Zilei Dezrobirii Romilor. Ceremonia se va desfășura la Palatul Victoria, sala Transilvania, începând cu ora 17:00.

Vor fi acordate distincții unor supraviețuitori romi victime ale Holocaustului, studenților romi care au participat la proiectul guvernamental dedicat Zilei Naționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului (9 octombrie) și actorilor romi care au făcut perfomantă în teatru și film, promovând cultura, tradițiile și istoria acestei etnii.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

 1. Avatar

  rafael munteanu

  13 februarie 2019 at 22:12

  Dar oi care mereu facem acte de caritate familiilor devavorizate , noi cei care suntem rromi de calitate , noi cei care scrim carti din diferite domenii . Noi cei care ducem steagul cu capul sus noi nu meritam nimic?
  Sau doar cei care ….. se stiu ei din partida merita aceste diplome , dinstictii etc.
  Aveti curaj sa raspundeti stimati domni?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015