Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Trei zile la Paris cu Ema Dei, ” Vrăjitoarea Țigancă”

Published

on

Ema Dei ne spune chiar de sub Turnul Eiffel cum este viața la Paris! După 20 de de ani în Franța, aflați cum îi ”vrăjește” artista din București pe parizieni, cântând ”Șaraiman” și ”I am the gipsy witch”! Vedeți un spectacol de muzică evreiască, armeană, țigănească, totul combinat cu dansuri indiene și experimente video! În plus, directorul muzical al lui Jean Michelle Jarre, Claude Samard Polikar, ne spune cum sunt văzuți muzicienii romi în Franța!
Înapoi în România, invitații din platou ne dau toate informațiile despre admiterea la licee și facultăți, pe locurile speciale pentru romi!
Tot sâmbăta aceasta, difuzăm un interviu cu Sorin Zlat, primul pianist străin care a câștigat Marele Trofeu la unul dintre cele mai importante concursuri din America!
”Și eu m-am născut în România” începe la 10 fix, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015