Connect with us

Eveniment

Uite ce fata frumoasa are presedintele Partidei Romilor!

Published

on

Unul dintre fericitii tatici care a avut astazi ocazia sa-i arate copilului sau locul sau de munca, a fost si presedintele Comisiei pentru Drepturile Omului, liderul Partidei Romilor deputatul Nicolae Paun.
Acesta s-a trezit in biroul sau cu o armata de „albinute”, conduse chiar de fiica sa Nicolle Cristina, 8 ani, care si-a adus colegii de clasa, in locul in care alesii neamului fac legile pentru ei si parintii lor. Deputatul a fost luat la intrebari de micile „albinute” care au vrut sa stie cat de greu e sa fii deputat, dar si de ce nu exista legi speciale pentru copii, care sa le faca viata mai usoara. Dupa ce le-a explicat cum lucreaza alesii, Paun i-a invitat pe colegii fiicei sale la o gustarica si o prajitura, el facand pe ospatarul, si spunandu-le insa ca acest tratament este unul special pentru ei, favor de care nu beneficiaza si colegii sai deputati.
Sursa: Libertatea

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015