Connect with us

Social

Umilire fara limite a romilor, la Baia Mare

Published

on

Redactora Lia Bradeanu de la publicatia ??Informatia Zilei?? din Maramures continua sirul umilintelor la adresa romilor. Ea a publicat un articol intitulat ??Colectia iarna-primavara 2013. Tiganii isi innoiesc garderoba!?? facand referire la romii din Baia Mare care cauta imbracaminte in containerele de colectare a hainelor folosite. Aceste containere au fost amplasate de catre Asociatia Diecenzane Caritas Satu Mare, punct de lucru Baia Mare. Sloganul campaniei fiind ??Sa ajutam impreuna??. Maramuresenii au posibilitatea de a dona articole vestimentare sau incaltaminte care vor fi date familiilor nevoiase. Nu mi se pare nimic anormal ca familiile sarace de romi sa caute imbracaminte in aceste containere.
Nu fura, nu dau in cap cuiva, fac acest lucru de nevoie. Redactora insa a gasit sa faca acest articol de ??senzatie?? in cel mai josnic fel. ?i sa nu mai intrebam de unde apare ura intre romii si romanii care nu mai contenesc cu jignirile si atacurile la adresa lor.
Dan Macovei

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015