Connect with us

Eveniment

Un copil de etnie roma a fost sechestrat intr-un beci

Published

on

La Baia Mare nu exista lege

Minorul care ar fi incercat sa fure o bicicleta a trecut prin clipe de teroare dupa ce a fost prins. Proprietarul l-a sechestrat intr-un beci si l-a amenintat cu o ranga de fier. Asezat in genunchi pe cimentul rece, cu mainile impreunate ca intr-o rugaciune, baiatul in varsta de aproximativ sapte-opt ani, tremura de spaima si implora iertare. Nici nu indrazneste sa ridice privirea, de frica. Deasupra capului, barbatul flutura o ranga si-l ameninta. Intre timp prietenii barbatului radeau si filmau scena.
Dupa cateva zeci de minute de teroare, copilul este lasat sa plece. La politie nu a fost inregistrata nici o reclamatie despre lipsire de libertate. Politia s-a autosesizat din oficiu pe baza imaginilor aparute in presa. Barbatul, proprietarul magazinului a fost adus la audieri si risca intre trei si zece ani de inchisoare pentru lipsire de libertate.
Dan Macovei

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015