Connect with us

Eveniment

UN NOU DIRECTOR LA CENTRUL NA?IONAL DE CULTURA AL ROMILOR „ROMANO KHER”

Avatar

Published

on

Centrul National de Cultura al Romilor „Romano Kher” are, incepand din 15 octombrie, un nou director, Mihai Neacsu. Acesta este invitat in platoul emisiunii, impreuna cu Daniel Vasile, presedintele Agentiei Nationale pentru Romi. Sambata, 1 noiembrie, invitatii Irinei Ursu „la un ceai cu rom” anunta care sunt proiectele CNCR pentru perioada imediat urmatoare, dar si planurile mari, pentru viitor.

In aceeasi editie aflati ce sarbatoresc romii la inceputul lunii noiembrie, iar in cadrul campaniei (R)omul care schimba lumea faceti cunostinta cu…”Cerebel”, campionul a carui copilarie a fost schimbata de intalnirea cu sensei Catalin Dumitru si cu sportul disciplinei: karate. „Cerebel”este invitatul special al Zitei si al lui Sorin in studio.

Ne vedem sambata, 1 noiembrie, incepand cu ora 10.30, la National Tv!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015