Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

„Vampirii” din Transilvania.

Published

on

Fac muzică în familie de când se știu, chiar dacă unii dintre ei lucrează, în viața de zi cu zi, la o fabrică de…armament! Instrumentiștii din Fanfara Transilvania sunt o mare familie, la propriu, iar la început au avut numele ”Fanfara lui Gălan”, după cel care a reunit grupul. Pentru ca străinii să-i țină minte mai ușor, au devenit ”Fanfara Transilvania”, iar la un moment dat li s-a propus costumația de…vampir, pentru scenă! Aflați ce au hotărât ei, sâmbătă, 22 august, ”la un ceai cu rom”!
V-am pregătit și o descoperire care cu siguranță vă va uimi: Larisa Macaran, fetița cu voce de aur dintr-un sat prahovean, este ”Romul de 10”!
Tot sâmbătă, vă spunem ce înseamnă voluntariatul pentru tinerii romi din orașul Iași, dar nu numai, și cum a fi voluntar poate însemna un avantaj la interviul de angajare!
Toate acestea, dar și multe alte informații și, evident, muzică, sâmbătă, de la 10.00 la 12.00, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015